Als uitvoerend musicus wil je graag kenbaar maken wanneer jouw concert/uitvoering/tournee plaatsvindt. In dit handige overzicht hoef je alleen maar de datum en de 'titel' aan te passen. Vanuit het redactiemenu kan je nieuwe agenda items toevoegen. Handig te weten: je kan een einddatum voor de publicatie opgeven, zodat oude events vanzelf uit beeld verdwijnen.

Datum: Zondag 25 maart
Tijd: 14:30
Locatie: De Flint, Coninckstraat 60 Amersfoort
Entree: gratis

Tijdens ons kinderconcert kom je ogen en oren te kort: je beleeft een onvergetelijke zondagmiddag vol spannende verhalen en betorverende muziek!

Datum: Zondag 10 maart
Tijd: 15:00
Locatie: DeLaMar Theater, Marnixstraat 402 Amsterdam
Entree: € 15,00

Klezmorim speelt tijdens het 20e International Jewesh Music Festival.

Programma:

  • Mir tantsn tsu muzik
  • Jiddische Suite
  • Miriam 's tragedye

Datum: Zaterdag 25 januari
Tijd: 15:00 (Inloopconcert)
Locatie: Sint Joriskerk, Hof 1, 3811 CJ Amersfoort
Entree: gratis (met collecte)

Tijdens het inloopconcert in de Joriskerk geef ik een klein winterconcertje met o.a. Czardas van Andre James Fry, Clowns (theme with variations) for accordion solo van Milos Jelic en Nadezhda, Op.97 van Hakan Ali Toker.

Op de website van de Joriskerk:

Kom binnen op zaterdag tijdens de markt op het Jorisplein bij de Joriskerk in Amersfoort! Tijdens deze winterse inloopconcerten spelen de beste musici van de provincie Utrecht voor u onder het genot van koek en zopie. Deze week kunt u luisteren naar een solo-optreden van Emma Janssen op accordeon (tot 15:30 uur) en aansluitend naar de Celtic Fiddle Band.